• Ελιά & Λάδι

  • Βότανα

  • Μέλι

  • Αρτοποιήματα

 

   Η Ορεινή Χαλκιδική - Ονείρου Γη είναι η συστηματική και συνεχής προσπάθεια για την συγκέντρωση και ανάδειξη των καλύτερων τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικιώτικης γης με αγνά υλικά, παλιές συνταγές που πολλές από αυτές βρέθηκαν σε σεντούκια και τρόπους παραγωγής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

    Όλα τα προϊόντα είναι αγνά, φυσικά, χωρίς συντηρητικά και έχουν τις γεύσεις της… γιαγιάς. Μια ολοκληρωμένη προσπάθεια σε όλη την ποικιλία των προϊόντων από πολλούς παραγωγούς που ένωσαν τα προϊόντα τους Απευθυνόμαστε σε ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης καλύπτοντας το 80% των αναγκών τους.

    Άλλωστε τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από τους σεφ του executive chef’s club of Greece και πλέον τα προϊόντα μας είναι εργαλεία στα χέρια τους για τις δημιουργίες τους. Για τους ιδιώτες (νοικοκυριά) δημιουργήσαμε δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και παραδίδουμε στα νοικοκυριά τα προϊόντα της επιλογής τους. Ανοίγουμε την νέα μας έκθεση στη Νέα Υόρκη και ξεκινήσαμε συνεργασίες με ξενοδοχεία και καταστήματα τροφίμων και παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

elialeemonatikaisimeliantheonkonoforonpiperiaflorinissokolgalkrasialaditroufas